Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyumcuya gittiğini görmek

Rüyada kuyumcuya gittiğini görmek

Rüyada kuyumcuya gittiğini görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kuyumcuya gittiğini gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada kuyumcudan altın çalmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuyumcuda çalıştığını görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kuyumcu soymak yıkılacağına, üzüleceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcu vitrini görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının bol olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kuyumcudan altın bilezik almak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kuyumcuya gittiğini görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuyumcu dükkanları görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments