Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyumcuya girdiğini görmek

Rüyada kuyumcuya girdiğini görmek

Rüyada kuyumcuya girdiğini görmek işlerinin duracağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına işarettir.

Rüyada kuyumcuya girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı davetler, öneriler ya da teklifler söz konusu alabilirsiniz.

Rüyada kuyumcuya girdiğini görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyumcuda çalıştığını görmek güzel haberler alacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine delalet eder.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcu olmak çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kuyumcudan altın bilezik almak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine yorulur.

Rüyada kuyumcuya gitmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuyumcu soymak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, böylece kendine güveneceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments