Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, aile içinde saadetinin artacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kız çocuğunun olacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcu dükkanları görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, dertlerin ve sorunların artacağına alamet eder.

Rüyada kuyumcuda çalıştığını görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyumcuda olmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kuyumcuya gitmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalettir.

Rüyada altın kuyumcu görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments