Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyumcu dükkanı açmak

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Hatta, özel yaşamınızı veya toplum içindeki duruşunuzu veya imajınızı ilgilendiren konular birbirinden çok farklı bir görünüm veriyorsa, rekabetten kaçmayacağa benziyorsunuz.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuyumcu dükkanları görmek aylık gelirinin artacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, sağlığının bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak eskileri yâd edeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına alamet eder.

Rüyada kuyumcudan altın çalmak gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, duraklama yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuyumcu olmak güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyumcuya girdiğini görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kuyumcuda olmak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, işlerin artacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments