Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyumcu olmak

Rüyada kuyumcu olmak

Rüyada kuyumcu olmak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına inanılır.

Rüyada kuyumcu olmak gördüyseniz:

  • Yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsanız, herkesin ihtiyaçlarınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada kuyumcuya gittiğini görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcu görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalettir.

Rüyada kuyumcu olmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine inanılır.

Rüyada kuyumcuya gitmek sürekli ağlamaklı olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyumcuda yüzük takmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke işarettir.

Rüyada kuyumcuya girdiğini görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sıkıntıların biteceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments