Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan su çekip içmek

Rüyada kuyudan su çekip içmek

Rüyada kuyudan su çekip içmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, kafasının rahat olacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan su çekip içmek gördüyseniz:

  • Size sunulanları yararınıza kullanmalısınız.

Rüyada kuyudan su çekip içmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine delalettir.

Rüyada kuyudan su içmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kuyudan su taşması görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kuyuda su çekmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, belli bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada kuyuda temiz su görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işarettir.

Rüyada kuyudan su taştığını görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, neredeyse kahrolacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet eder.

Rüyada kuyudan su almak gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments