Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan su çıkarmak

Rüyada kuyudan su çıkarmak

Rüyada kuyudan su çıkarmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, iyi geçim halinde kalacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kuyudan su çıkarmak gördüyseniz:

  • Gerilim veya baskı içeren yerler, kişiler veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kuyudan su çıkarmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan süt çıkarmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan insan çıkarmak büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına alamet eder.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan birini çıkarmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan para çıkarmak borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet eder.

Rüyada kuyudan eşya çıkarmak sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini kuyudan çıkarmak parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, imkânlarının da genişleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments