Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan su içmek

Rüyada kuyudan su içmek

Rüyada kuyudan su içmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına delalettir.

Rüyada kuyudan su içmek gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin olumlu tekliflerine şans tanımak isteyebilirsiniz.

Rüyada kuyudan su içmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada kuyudan su çekip içmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan su taşması görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kuyuda berrak su görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuda temiz su görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, imkanlarının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çıkmak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan su taştığını görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments