Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan taş çıkarmak

Rüyada kuyudan taş çıkarmak

Rüyada kuyudan taş çıkarmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, huzur ve kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada kuyudan birini çıkarmak başarı kazanılacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çıkarmak parasının her geçen gün artacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan süt çıkarmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, kazancın yetmez olacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Rüyada kuyudan bebek çıkarmak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada kuyudan insan çıkarmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan para çıkarmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan altın çıkarmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments