Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan su çekmek görmek

Rüyada kuyudan su çekmek görmek

Rüyada kuyudan su çekmek görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, borçlarının kapanacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, ona kavuşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına işaret eder.

Rüyada kuyudan su çekmek gördüyseniz:

  • Vizyonunuzu sezgilerinizle birleştirmeniz durumunda ise, her şey harika olabilir.

Rüyada kuyudan su çekmek maneviyata yöneleceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, işlerinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, mesleğindeki başarısının artacağına işaret eder.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuda su çekmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan ip çekmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, borçlarının kapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan su içmek kendisi ile gururlanacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına inanılır.

Rüyada kuyudan su çıkmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kararlarına saygı duyulacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments