Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan su çıkartmak

Rüyada kuyudan su çıkartmak

Rüyada kuyudan su çıkartmak yeni bir eve sahip olunacağına, aile hayatının hayır getireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, yanlış kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada kuyudan su çıkartmak gördüyseniz:

  • Herhangibir şeyde kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada kuyudan su çıkartmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan çıkarılmak elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, bereketli bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su içmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, takdir edileceği işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan su taştığını görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kuyuda temiz su görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuda su görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, de elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments