Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan su çıktığını görmek

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin toparlanacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan su çıktığını gördüyseniz:

  • Bir boğanın unutkanlığı ciddidir.

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan yılan çıktığını görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan çıktığını görmek kime danışacağını bilemez olacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına delalettir.

Rüyada kuyuda berrak su görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, hayırlı terfiler alınacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet eder.

Rüyada kuyudan su almak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet eder.

Rüyada kuyudan su çıkarmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan su taşması görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek güç ve kudret kazanacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments