Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda su görmek

Rüyada kuyuda su görmek

Rüyada kuyuda su görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, güçten düşeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işaret eder.

Rüyada kuyuda su gördüyseniz:

  • Daha da enteresanı şu, diğerleri sizi isteyerek bir çuval inciri berbat ediyor gibi görebilirler.

Rüyada kuyuda berrak su görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek o işi canlandıracağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine delalettir.

Rüyada kuyudan su taştığını görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuda su çekmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada kuyudan su görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan su çekip içmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına inanılır.

Rüyada kuyudan su çıkmak tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, artık rahat bir nefes alacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments