Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, gelişeceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, endişelerinden kurtulacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çıkardığını gördüyseniz:

  • Uzun uğraşlarla elde edilen bir bilginin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek vefakar bir insan olunacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, rızkın ve kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada kuyudan su çıkartmak servet sahibi olacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan çıkarılmak gittikçe çıkmaza düşeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyuda su görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, elindeki malların gideceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada kuyuda su çekmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına inanılır.

Rüyada kuyudan su çekmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments