Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan çıkarılmak

Rüyada kuyudan çıkarılmak

Rüyada kuyudan çıkarılmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan çıkarılmak gördüyseniz:

  • Daha yeni bir gözle veya farklı bir bakış açısıyla bakabilirseniz, farklı nüanslar veya işaretler yakalayabilirsiniz.

Rüyada kuyudan çıkarılmak büyük kazanç elde edileceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan su çıkartmak eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Rüyada kuyuda ateş görmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, yeni denemelerde bulunacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan balık çıkarmak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada kuyudan merdivenle çıkmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuda olmak onların başarıları ile gururlanacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments