Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda temiz su görmek

Rüyada kuyuda temiz su görmek

Rüyada kuyuda temiz su görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuda temiz su gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız yapacaklarınızın garantisi gibi görünebilir.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet eder.

Rüyada kuyuda temiz su görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kuyudan su almak gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına delalettir.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuda su görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments