Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan su çekmek

Rüyada kuyudan su çekmek

Rüyada kuyudan su çekmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına işarettir.

Rüyada kuyudan su çekmek gördüyseniz:

  • Gerçek herkese farklı görünüyor.

Rüyada kuyudan su çekmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine işarettir.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, insanlara öncülük edeceğine alamet eder.

Rüyada kuyuda su çekmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, eğer işsizse iş bulacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kuyudan ip çekmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, elindekileri de kaptıracağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan su çıkmak ticaret adamı (kadını) olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kuyudan su görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments