Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda su çekmek

Rüyada kuyuda su çekmek

Rüyada kuyuda su çekmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyuda su çekmek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız olaylar sözünüzü tutamamanıza sebep olabilirler.

Rüyada kuyuda su çekmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan su çekmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına yorulur.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, büyüleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan ip çekmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuda berrak su görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kuyudan su görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, ailesinden hayır göreceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments