Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan temiz su çekmek

Rüyada kuyudan temiz su çekmek

Rüyada kuyudan temiz su çekmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su çekmek kafasına göre birini bulacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada kuyuda su çekmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, parasının ve malının da artacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada kuyuda temiz su görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalettir.

Rüyada kuyudan ip çekmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments