Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan balık çıkarmak

Rüyada kuyudan balık çıkarmak

Rüyada kuyudan balık çıkarmak bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, huzur içinde yatacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet eder.

Rüyada kuyudan balık çıkarmak gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Rüyada kuyudan balık çıkarmak hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çıkarmak bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan süt çıkarmak sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada kuyudan altın çıkarmak tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sorunlarının da çözüleceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya işarettir.

Rüyada kuyudan birini çıkarmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini kuyudan çıkarmak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işarettir.

Rüyada kuyudan para çıkarmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan eşya çıkarmak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments