Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda olmak

Rüyada kuyuda olmak

Rüyada kuyuda olmak borçlanacağına, işini kaybedeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kuyuda olmak gördüyseniz:

  • Başka kimseler tarafından bir şeyleri kabul etmeye zorlanabilirsiniz.

Rüyada kuyudan yılan çıktığını görmek terfi alamayacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan altın çıkarmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine alamet eder.

Rüyada birini kuyuda görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini kuyuda görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada kuyudan balık tutmak atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyuda boğulan birini görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Rüyada kuyudan çıkmak işlerinin daha kötüye gideceğine, mallarının da hayırlı olacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan balık yakalamak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments