Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda ateş görmek

Rüyada kuyuda ateş görmek

Rüyada kuyuda ateş görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuda ateş gördüyseniz:

  • Öte yandan ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kuyuda ateş görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuda su çekmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada kuyuda bulanık su görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, maddi anlamda feraha ermeye yorulur.

Rüyada kuyuda boğulduğunu görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, birikiminin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan para çıkarmak hayırlı bir yuva kurulacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek başarılarının hiçe sayılacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada kuyuda kaybolmak şerefli bir hayat süreceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuda olduğunu görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments