Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan merdivenle çıkmak

Rüyada kuyudan merdivenle çıkmak

Rüyada kuyudan merdivenle çıkmak işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Rüyada kuyudan merdivenle çıkmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde dekoratif değişiklikler yapabilir, taşınabilir veya ev alışverişlerine zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada kuyudan merdivenle çıkmak sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çıkmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalettir.

Rüyada kuyudan çıkmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuda kaybolmak önemli işlere imza atacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada kuyuda yıkanmak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kuyuda boğulan birini görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kuyuda yüzmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada kuyudan su çekmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, bol nimete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments