Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda bulanık su görmek

Rüyada kuyuda bulanık su görmek

Rüyada kuyuda bulanık su görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, durgunlaşacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuda bulanık su gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konu, iş veya ilişkileri çözmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada kuyuda bulanık su görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, rahatlığa erileceğine alamet eder.

Rüyada kuyudan su çıkartmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına inanılır.

Rüyada kuyuda berrak su görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada kuyuda su çekmek dik durmaya çalışacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuda su görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kuyudan su çekip içmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments