Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda berrak su görmek

Rüyada kuyuda berrak su görmek

Rüyada kuyuda berrak su görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuda berrak su gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kuyuda berrak su görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kuyudan su görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada kuyuda temiz su görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hak yoluna döneceğine alamet eder.

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuda su çekmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su almak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada kuyudan su taşması görmek engel tanımayan biri olacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments