Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, eksiklerinin farkına varacağına işaret eder.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alim insanlardan sayılacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, maddi durumunun düzeleceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine delalettir.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak bunun farkına varacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kazıp çıkarmak arkadaşlarla aranın bozulacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, bazen umutlarını yitireceğine delalet eder.

Rüyada toprak kazıp para bulmak ticaret ehli kişi olacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments