Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına işarettir.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Sorumsuzca davranan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak dualarının karşılığını alacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kazıp çıkarmak aydınlığa çıkılacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına delalettir.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak kazancında da artış meydana geleceğine, refaha erişileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak kazıp para bulmak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments