Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, suç işleyeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına alamet eder.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz veya eviniz için gerekli krediyi bulabilirsiniz ya da tam tersi, ani ödemeler sizi zorlayabilir.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, şansının hep açık olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kazıp çıkarmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüleri mezardan çıkarmak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, duymadığı sözleri duyacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü mezarından çıkarmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mezardaki ölüyü çıkarmak rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments