Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazıp çıkarmak

Rüyada kazıp çıkarmak

Rüyada kazıp çıkarmak özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, yeni mekânlara gireceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, zenginliğinin süreceğine yorulur.

Rüyada kazıp çıkarmak gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konularında ani değişiklikler veya olaylar meydana gelebilir.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak işle ilgili inzivaya çekileceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kazıp çıkarmak aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına rivayet eder.

Rüyada kazı kazan kazımak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, ticaret ehli kimse olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçlarını kazıttığını görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine inanılır.

Rüyada saçını kazıttığını görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments