Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazın saldırdığını görmek

Rüyada kazın saldırdığını görmek

Rüyada kazın saldırdığını görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kazın saldırdığını gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kimselere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Rüyada kazın saldırdığını görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaban kazı tutmak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Rüyada kazı kazan görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerinizin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kazın ısırması görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada altın kazısı yapmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işarettir.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Rüyada kazı yapıp altın bulmak duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments