Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu başında oturmak

Rüyada kuyu başında oturmak

Rüyada kuyu başında oturmak başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyu başında oturmak gördüyseniz:

  • Açıklık politikası güdün, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Rüyada kuyu başında oturmak başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, yazgısının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenin başında oturmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, umutlanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine yorulur.

Rüyada masa başında oturmak çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada havuz başında oturmak bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ başında oturmak malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına inanılır.

Rüyada merdiven başında oturmak rahatlığa erileceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine alamet eder.

Rüyada mezarın başında oturmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına tabir olunur.

Rüyada ateş başında oturmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, gelişiminin hız kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments