Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın başında oturmak

Rüyada mezarın başında oturmak

Rüyada mezarın başında oturmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, gelir kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın başında oturmak gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilir, maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada mezar başında oturduğunu görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, sorunların kalmayacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada mezar başında oturmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine inanılır.

Rüyada mezarın başında oturmak mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına yorulur.

Rüyada ateş başında oturmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuz başında oturmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işaret eder.

Rüyada suyun başında oturmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet eder.

Rüyada kabir başında oturmak bir sebeple yataklara düşeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven başında oturmak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments