Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuz başında oturmak

Rüyada havuz başında oturmak

Rüyada havuz başında oturmak kötü günleri geride bırakacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, birlikte kâh ağlayacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuz başında oturmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin ya da eğilimlerinizin başarılabileceğine dair işaretleri görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada havuz başında oturmak sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada havuzda oturmak kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzun dibinde oturmak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, iyi hissedeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine yorulur.

Rüyada havuz kenarında oturmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, kırgınlıkların biteceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet eder.

Rüyada havuz başında olmak kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Rüyada mezarın başında oturmak rahatının ve huzurunun bozulacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada dağ başında oturmak bazı sıkıntılara düşeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar başında oturduğunu görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments