Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven başında oturmak

Rüyada merdiven başında oturmak

Rüyada merdiven başında oturmak eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven başında oturmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durun.

Rüyada merdiven başında oturmak kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, rahatlığa ereceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada merdivenin başında oturmak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenlerde oturmak daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, helal kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada merdiven oturmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Rüyada merdiven basamağında oturmak büyük bir kazanca sahip olacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, evlerin ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada merdivende oturmak hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivende oturduğunu görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına delalet eder.

Rüyada yüksek merdivende oturmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, daha çok çalışılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments