Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş başında oturmak

Rüyada ateş başında oturmak

Rüyada ateş başında oturmak rahat edileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada ateş başında oturmak gördüyseniz:

  • Bazı aksilikler veya rötarlar olsa da kısa bir seyahat olumlu yönde değişikliklere neden olabilir.

Rüyada ateş başında oturmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada ateşe oturmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada başının üstünde ateş görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, dişe diş savaşacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada suyun başında oturmak elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabir başında oturmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, çok farklı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada dağ başında oturmak şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenin başında oturmak uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, rızkının kesilmeyeceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek başına oturmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments