Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa başında oturmak

Rüyada masa başında oturmak

Rüyada masa başında oturmak hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada masa başında oturmak gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada masa başında oturmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işarettir.

Rüyada masa oturmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına alamet eder.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak zengin için yoksulluğa, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nikah masasında oturmak hayatının karışacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, böylelikle yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki masasında oturmak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, onun her zaman başında olacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nikah masasına oturmak emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet eder.

Rüyada masanın üstünde oturmak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments