Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenin başında oturmak

Rüyada merdivenin başında oturmak

Rüyada merdivenin başında oturmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, icat yapacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, ekmeğine leke süreceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada merdivenin başında oturmak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harakete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada merdiven başında oturmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenin başında oturmak çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven oturmak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven basamağında oturmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek merdivende oturmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, onlara değer vereceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada merdivenlerde oturmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivende oturduğunu görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, güçten ve takatten düşeceğine alamet eder.

Rüyada merdivende oturmak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments