Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele ölüsü görmek

Rüyada kertenkele ölüsü görmek

Rüyada kertenkele ölüsü görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, gerginliğin biteceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına işarettir.

Rüyada kertenkele ölüsü gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda farklı kişilerin desteğini görebilir, yeteneklerinizi geliştirmek, belli eğitimler almak eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kertenkele ölüsü görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada ölü kertenkele görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada siyah kertenkele görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada akrep ve kertenkele görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kertenkele yakalamak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sevgisinin artacağına, önemli işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek mutlu olacağınıza, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments