Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruksuz kedi görmek

Rüyada kuyruksuz kedi görmek

Rüyada kuyruksuz kedi görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, karanlıkların aydınlanacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyruksuz kedi gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine yorulur.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına işarettir.

Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine yorulur.

Rüyada kedi kuyruğu yemek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu koparmak nimet ve berekete ereceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek hak yolundan ayrılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyruksuz kedi görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments