Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kuyruğu yemek

Rüyada kedi kuyruğu yemek

Rüyada kedi kuyruğu yemek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, zorlukların baş göstereceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına işarettir.

Rüyada kedi kuyruğu yemek gördüyseniz:

  • Bazı konulara katılımda bulunarak veya zamanınızı angaje ederek hata yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada kedi kuyruğu yemek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine tabir olunur.

Rüyada kedi kuyruğu görmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, kazanç kapılarının kapanacağına alamet eder.

Rüyada kuyruksuz kedi görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, rahat bir işe girileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada kuyruğu kopmuş kedi görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, ailesini hem gururlandıracağına delalet eder.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments