Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek

Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek

Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, her daim temkinli olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi veya evinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada kedi kuyruğu görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, zor zamanlar yaşayacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kopmuş kedi kuyruğu görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek musibetlerin yaşanacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu koparmak maddi konuların ferahlığa çıkacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, kendi işinin patronu olunacağına delalettir.

Rüyada kuyruksuz kedi görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments