Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak

Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak

Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalet eder.

Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak gördüyseniz:

  • Ters giden durumlara karşı B planlarına ihtiyaç var.

Rüyada kuyruksuz kedi görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyruğu kopmuş kedi görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kopmuş kedi kuyruğu görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kedi kuyruğu koparmak başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, birçok iş kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek günü birlik tatillere çıkacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kendisini ona adayacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına yorulur.

Rüyada kedi kuyruğu yemek yeni başlangıçların yapılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments