Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kuyruğu koparmak

Rüyada kedi kuyruğu koparmak

Rüyada kedi kuyruğu koparmak hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kuyruğu koparmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız ilginç şeyler herkesi şaşırtabilir.

Rüyada kedi kuyruğu koparmak maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek masa başı bir işe gireceğine, şansın döneceğine, yaşama isteğinin artacağına işaret eder.

Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak ruhen ve bedenen iyileşeceğine, kendi geleceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına işarettir.

Rüyada kuyruksuz kedi görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Rüyada kedi kuyruğu yemek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kedi kuyruğu görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments