Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, kendisini ailesine vereceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada kuyruksuz kedi görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına delalet eder.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu yemek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, alanında marka bir isim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kopmuş kedi kuyruğu görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına delalet eder.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine inanılır.

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments