Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada uzun kuyruklu kedi gördüyseniz:

  • Evinizi yenileyebilirsiniz.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kuyruğu uzun gelinlik görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, rahatsızlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına yorulur.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, işlerin eski haline döneceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, tamamen içine kapanacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine inanılır.

Rüyada uzun kuyruklu gelinlik görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu hayvan görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments