Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruğu kopmuş kedi görmek

Rüyada kuyruğu kopmuş kedi görmek

Rüyada kuyruğu kopmuş kedi görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada kuyruğu kopmuş kedi gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalarınız veya düzenlemeler iyi gitmiyorsa, eşyalarınızı koyacak yeni mekanlar bulmalı veya işlerinizi yoluna koyabilecek alternatif yollar araştırmalısınız.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada kopmuş kedi kuyruğu görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada kuyruğu kopmuş kedi görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments