Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, galibiyetlerinin artacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kanallardan fırsatlar elde edilebilir.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalettir.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin kuyruğunu kesmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine işarettir.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada at kuyruğu kesmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kariyer planının altüst olacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada akrep kuyruğunu kesmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments