Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kopmuş kedi kuyruğu görmek

Rüyada kopmuş kedi kuyruğu görmek

Rüyada kopmuş kedi kuyruğu görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kopmuş kedi kuyruğu gördüyseniz:

  • Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Rüyada kedi kuyruğu yemek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyruksuz kedi görmek müjdeli bir haber alacağına, kazancın sürekli artacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada kopmuş kedi kuyruğu görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments