Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kuyruğu görmek

Rüyada kedi kuyruğu görmek

Rüyada kedi kuyruğu görmek çok üzüleceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, hak yolundan ayrılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine yorulur.

Rüyada kedi kuyruğu gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız sadece hayal seviyesinde kalabilir.

Rüyada kuyruksuz kedi görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, rahat erileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına alamet eder.

Rüyada kedi kuyruğu görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş kedi görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine alamet eder.

Rüyada kedi kuyruğu yemek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına delalet eder.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek çevreye karşı itibarın artacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, anne babayla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, kurtuluşa kavuşacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments