Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada izne gelen asker görmek

Rüyada izne gelen asker görmek

Rüyada izne gelen asker görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada izne gelen asker gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.

Rüyada izne gelen asker görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerden gelen birini görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulur.

Rüyada istemeye gelenleri görmek yaşamını daha iyi planlayacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taziyeye gelenleri görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Rüyada uzaktan gelen akraba görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına alamet eder.

Rüyada hacdan gelen hurmayı yemek parasal krizler yaşanacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada uzaktan gelen misafir görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada uzaktan gelen arkadaş görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, yaşamın kolaylaşacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments